Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Vlnr. Johan Mans, William van den Oever en Nicolien Vissers in de spreekkamer van het nieuwe kantoor aan de Rondgang 26 in Gameren.
• Vlnr. Johan Mans, William van den Oever en Nicolien Vissers in de spreekkamer van het nieuwe kantoor aan de Rondgang 26 in Gameren. (Foto: Lya Cattel)

GOED. advies gestart in Gameren

  •   2274 keer gelezen

GAMEREN • Ruim twintig jaar is William van den Oever actief als bedrijfsadviseur. Sinds 1 januari heet zijn kantoor, dat hij runt samen met Johan Mans en Nicolien Vissers, 'GOED. advies'.

De 'G' van GOED staat voor Gameren, de 'OE' voor Van den Oever en de 'D' voor 'deelgenoten'. Van den Oever runt het kantoor immers niet alleen, maar samen met twee anderen.

William ging na zijn HBO-opleiding accountancy aan het werk op een groot kantoor. Vijf jaar later voegde hij zich bij een bedrijf in zijn woonplaats Gameren.

Ook Nicolien heeft HBO accountancy op zak. Al tijdens haar studie ging de Haaftense aan de slag en werkt inmiddels al 10 jaar samen met William.

Johan, die in Poederoijen woont, heeft zijn studie HBO SPD bedrijfsadministratie bijna afgerond en is ook al bijna 10 jaar werkzaam met William.

Rondgang 26

Het nieuwe kantoor heeft onderdak gevonden in het bedrijfspand van P&G Safety aan de Rondgang 26 in Gameren. "Ik wilde heel graag in Gameren gevestigd blijven", vertelt William. "Dit is een mooie locatie. We hebben veel ruimte, het is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid."

Het pand is vorig jaar pas geopend en dus voorzien van de modernste voorzieningen. "We hebben de zes werkplekken naar eigen smaak ingericht en zouden in deze ruimte nog twee extra werkplekken kunnen creëren", vertelt Nicolien.

Spreekkamer

Het drietal heeft nieuw meubilair aangeschaft en een glazen tussenwand geplaatst. Dat levert een aparte spreekkamer op, die sfeervol is ingericht met mooi meubilair en huiselijke verlichting. "In deze ruimte kunnen wij onze klanten ontvangen als dat nodig is", vertelt Johan. De klanten komen regelmatig naar het kantoor en de drie bedrijfsadviseurs gaan uiteraard ook zelf naar hun klanten toe.

Belastingadvies

GOED. advies ondersteunt ondernemers op het gebied van hun administratie, in de breedste zin van het woord. "Cijfers invoeren doen steeds meer klanten zelf met hulp van een handig softwarepakket", licht William toe. "Wij controleren of dat allemaal goed gaat en bespreken en analyseren de cijfers samen met de ondernemer. Daarnaast kunnen we de klanten adviseren over belastingen en juridische zaken al dan niet met behulp van de specialisten uit ons netwerk. En we maken natuurlijk de jaarrekening inclusief fiscale aangiften voor onze klanten."

Korte Lijnen

Korte lijnen, dat vinden ze heel belangrijk bij GOED. advies. In het uitgebreide klantenbestand bevinden zich zowel ZZP'ers, maar ook veel MKB-bedrijven tot vijftig man personeel. "Ondernemers hebben het vaak druk", weet William. "Dus ze bellen, appen of mailen ons als het hun uitkomt. Wij reageren snel en pakken een vraag meteen op."

goed-advies.nu

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK