Afbeelding
Foto: 123RF.com

AttiQ Kledingverhuur stopt ermee

Algemeen 847 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Elly van Belkum stopt met de verhuur van kleding en kostuums. Ze is nu 66 jaar en wil van haar pensioen gaan genieten.

Ruim tien jaar geleden begon ze haar bedrijf, samen met haar zoon Rob. Ze maakte de kostuums op de zolder van haar huis, vandaar de naam 'AttiQ'. De verhuur gebeurde vanuit een pandje in de Waterstraat, later vanuit champignoncel in Hedel en de laatste jaren had ze een ruimte aan de Schimminck in Zaltbommel.

1800 kostuums

Op dit moment heeft ze nog ongeveer 1800 kostuums. Zoals complete kostuums met pruik, laarskappen of kniekousen, dameshoeden, Charles Dickens kleding, kleren uit de middeleeuwen, uit de jaren zestig en zeventig, uit sprookjes.

Smokings

Alle kleding is op dit moment te koop en de keus is enorm. Zo heeft Elly een groot aantal prachtige smokings compleet met overhemd en strikje, colbertjasjes, leren en suède jassen, jurken in alle stijlen en maten. Maar ook goedkopere kostuums voor bijvoorbeeld carnaval zijn er nog volop.

Zolang de kostuums nog niet zijn verkocht, kunnen mensen ze nog gewoon huren. "En ik houd in ieder geval twee Sinterklaaskostuums en een paar Pietenpakken omdat ik een paar vaste klanten heb, die graag willen blijven huren", zegt Elly.

Verkoopdagen

Belangstellenden zijn op de zaterdagen 12 en 26 januari, 9 en 23 februari van 11:00 tot 15:00 uur welkom aan de Schimminck 11d om de kijken of er een kledingstuk naar hun gading bij zit. Pinnen is niet mogelijk, uitsluitend contant betalen.

Een aantal kostuums is al te zien op www.attiqkledingverhuur.nl

Elly zet de komende weken zoveel mogelijk foto's online. "Maar álles fotograferen en op de website zetten is onbegonnen werk", vertelt ze. "Het zijn gewoon teveel stukken."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 15 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden