Afbeelding
Foto: ©123RF.COM

Gemeentehuizen Geldermalsen, Neerijnen en Asperen dicht

Algemeen 275 keer gelezen

WEST BETUWE • De gemeentehuizen in Geldermalsen, Neerijnen en Asperen zijn vanaf vrijdag 21 december 12:00 uur gesloten. Bewoners van de nieuwe gemeente West Betuwe kunnen maandag 7 januari terecht in het gemeentehuis aan de Kuipershof 2 in Geldermalsen voor alle dienstverlening van de gemeente. In Asperen en Neerijnen blijft in 2019 een loket beperkt open. Ook biedt de gemeente West Betuwe in 2019 voor verschillende producten service aan huis.

Per 1 januari 2019 ontstaat de nieuwe gemeente West Betuwe door een fusie van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. De drie gemeenten werken hard aan de laatste voorbereidingen. Zo is het nodig om computersystemen samen te voegen en vindt er een interne verhuizing plaats.

Voor een aantal zaken zijn de gemeenten tussen vrijdag 21 december en maandag 7 januari wel bereikbaar: voor een aangifte van een geboorte of overlijden kunnen inwoners bellen naar 0345728803 op de volgende tijden: maandag 24 december en vrijdag 28 december tussen 10:00 en 11:00 uur en woensdag 2 januari, donderdag 3 januari en vrijdag 4 januari tussen 15:00 en 16:00 uur. Dan is ook het gemeentehuis in Geldermalsen open.

Mail en post wordt tijdens de sluitingsperiode niet gelezen. Het is van 21 december tot en met 1 januari ook niet mogelijk om een afspraak te maken. Dit kan wel vanaf woensdag 2 januari via de website. Of vanaf maandag 7 januari telefonisch via 0345-728800. 

Inwoners van West Betuwe kunt vanaf maandag 7 januari terecht in het gemeentehuis aan de Kuipershof 2 in Geldermalsen voor alle dienstverlening van de gemeente West Betuwe. Het gemeentehuis is alle werkdagen open van 08:30 tot 17:00 uur. Op dinsdag en donderdag is er een avondopenstelling tot 20:00 uur. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden