De Smaak van de Bommelerwaard

Algemeen 464 keer gelezen

BOMMELERWAARD • Kontakt Mediapartners komt met een nieuw blad: De Smaak van de Bommelerwaard. Een culinair magazine voor alle lekkerbekken in de regio.

De Smaak wordt een uitgave om je vingers bij af te likken. Een blad speciaal voor de thuisbakkers, de fijnproever. Voor de fanatieke hobbykoks die geen genoeg krijgen van lekker eten en verhalen over eten. En voor degenen die er in hun eigen keuken niet zoveel van bakken, maar die wel graag bij de vele mooie restaurants in de Bommelerwaard aan tafel schuiven.

Inspiratie
De redactie tafelt met een chef-kok, neemt een kijkje achter de schermen bij een voedselproducent en speurt naar typische ingrediënten uit de regio. Natuurlijk komen er ook overheerlijke Bommelse recepten bij. Daarnaast staat De Smaak boordevol inspiratie voor een smakelijk avondje uit in de regio.

Kassen en restaurants
Het magazine is een initiatief van Kontakt Mediapartners. "De Bommelerwaard heeft zoveel mooie bedrijven in de foodsector. Kijk naar alles wat in de kassen wordt geproduceerd, de vele restaurants en winkels met delicatessen. Dat vroeg wat ons betreft gewoon om een culinair magazine", vertelt Melanie van Hemert, media-adviseur bij Kontakt Mediapartners.

Redacteuren
Janneke Boogaard en Britta Alink zijn het daar helemaal mee eens. Deze Bommelse redacteuren zijn goed ingevoerd als het op lekker eten in de Bommelerwaard aan komt. Ze komen niet alleen voor Het Kontakt veel bij producenten, horeca en winkels over de vloer, maar zijn zelf ook enthousiaste hobbykoks.

Eigen brood
Britta is vorig jaar begonnen met haar eigen brood te bakken en zoekt het perfecte recept voor Ragú. Janneke maakt overheerlijke gevulde soepen, deed vorig jaar nog mee aan de taartenbakwedstrijd op Aardbeiendag en gebruikt liefst zoveel mogelijk pure producten. Ook gaan ze allebei graag uit eten in de Bommelerwaard. Ze kunnen dan ook niet wachten om aan de slag te gaan voor De Smaak.

Juni 2019
De eerste uitgave van De Smaak valt in juni huis aan huis op de mat in de Bommelerwaard. De Smaak biedt uiteraard diverse commerciële mogelijkheden, zoals een mooie advertorial, een speciale rubriek voor de horeca zodat lezers eenvoudig de beste lunch- en dineradresjes kunnen vinden en pagina's die de lekkerste producten en handigste keukenhulpjes in één oogopslag tonen. Meer informatie: Melanie van Hemert (06-53916498).

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 14 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden