Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Johan Cahuzak
Johan Cahuzak (Foto: Lya Cattel)
Column

De column van Johan Cahuzak: Leuterpraat!

  •   197 keer gelezen

Leuterpraat!

Er wordt veel geprutteld over die chemische fabriek en de gemeente denkt: "Kom, laten we dat rampenstuk er bij het Gemeentenieuws maar weer eens ingooien. Dat niemand zegt dat wij er niks aan doen." Natuurlijk is het leuk te lezen wanneer de gemeenteraad vergadert en waarover. Fijn om te lezen dat de zichthoeken weer lekker fris zijn. En dat die term zichthoek ook nog eens uitgelegd wordt. En ook goed dat we er op worden gewezen dat de kinderen weer naar school gaan. Daar had ik even niet aan gedacht en ik rem nu zelfs voor dieren.

En inderdaad ook prettig dat we er aan herinnerd worden dat er in Zaltbommel zomaar een gifwolk kan ontstaan. Er gaan dagen voorbij dat ik daar niet aan denk en dat is beslist onverstandig. Reken maar dat ik nu immer een natte doek bij me heb om die in geval van nood voor mijn neus en mond te houden. En ik heb al geoefend om dwars op de wind zo snel mogelijk naar huis te gaan. Helaas stond in mijn geval de wind verkeerd. Of mijn huis. Het is nog best lastig om achteruit lopend thuis te komen.

Gemeente, stop met die lulkoek, met die peuterleuterpraat. Doe iets of zwijg. Ach, laat ook maar. Ik zoek het zelf wel uit!

Johan Cahuzak

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK