Johan Cahuzak
Johan Cahuzak Foto: Lya Cattel

De column van Johan Cahuzak: Leuterpraat!

Algemeen Column 248 keer gelezen

Leuterpraat!

Er wordt veel geprutteld over die chemische fabriek en de gemeente denkt: "Kom, laten we dat rampenstuk er bij het Gemeentenieuws maar weer eens ingooien. Dat niemand zegt dat wij er niks aan doen." Natuurlijk is het leuk te lezen wanneer de gemeenteraad vergadert en waarover. Fijn om te lezen dat de zichthoeken weer lekker fris zijn. En dat die term zichthoek ook nog eens uitgelegd wordt. En ook goed dat we er op worden gewezen dat de kinderen weer naar school gaan. Daar had ik even niet aan gedacht en ik rem nu zelfs voor dieren.

En inderdaad ook prettig dat we er aan herinnerd worden dat er in Zaltbommel zomaar een gifwolk kan ontstaan. Er gaan dagen voorbij dat ik daar niet aan denk en dat is beslist onverstandig. Reken maar dat ik nu immer een natte doek bij me heb om die in geval van nood voor mijn neus en mond te houden. En ik heb al geoefend om dwars op de wind zo snel mogelijk naar huis te gaan. Helaas stond in mijn geval de wind verkeerd. Of mijn huis. Het is nog best lastig om achteruit lopend thuis te komen.

Gemeente, stop met die lulkoek, met die peuterleuterpraat. Doe iets of zwijg. Ach, laat ook maar. Ik zoek het zelf wel uit!

Johan Cahuzak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 8 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden