• Deze zomer was de vijftigste Kindervakantieweek.
• Deze zomer was de vijftigste Kindervakantieweek. Foto: Lya Cattel

Open dag startsein nieuw seizoen Molshoop Hedel

Algemeen 139 keer gelezen

HEDEL • Op zaterdag 15 september houdt stichting jeugdwerk De Molshoop uit Hedel weer haar jaarlijkse open dag.

De middag duurt van 14:00 tot 16:00 uur en vindt plaats in Gelre's End. Naast heel veel (bekende) spelletjes, kunnen kinderen knutselen en kleuren. Ook staan er een aantal nieuwe spellen op het programma. Bij een aantal spelletjes zijn prijzen te winnen. Alle activiteiten zijn gratis.

Foto's en jubileumboek
Natuurlijk zijn ook weer alle foto's, die in de kindervakantieweek (350 deelnemers) gemaakt zijn te bezichtigen. De foto's zijn te bestellen bij de infostand voor 0,50 euro per stuk. Ook zal het jubileumboek - dat uitgegeven is naar aanleiding van de 50e kindervakantieweek - nog te koop zijn voor slechts 10,00 euro.

Tussen 15:00 en 15:30 uur zullen er meerdere leuke prijzen verloot worden; daartoe krijgen alle kinderen die deze middag aanwezig zijn een genummerde scorekaart overhandigd.

Op de open dag is jong en oud van harte welkom. Het is echter geen gewone clubmiddag; er is dus geen speciaal toezicht. Daarom verzoekt de stichting ouders om hun eigen kind(eren) te vergezellen.

Inschrijven
Bij de infostand kunnen ouders terecht voor informatie over de activiteiten van het jeugdwerk (knutselclub, talentenjacht, paasei-zoeken, sinterklaasmiddag, kindervakantieweek etc.); voor het nabestellen van de foto's en voor het opgeven van hun kind(eren) als lid. Het seizoen van De Molshoop loopt gelijk met het schooljaar. Het lidmaatschap staat open voor kinderen van de basisschool.

Het lidmaatschap kost 15,00 euro per jaar en levert flinke kortingen op bij clubactiviteiten, zoals bijvoorbeeld de kindervakantieweek. Bovendien gaan leden altijd voor bij inschrijvingen voor evenementen. Het inschrijven van leden kan op de open dag en op clubmiddagen tot en met zaterdag 20 oktober. Daarna kan een kind nog lid worden op het moment dat het de leeftijd van vier jaar bereikt of als het nieuw in Hedel komen wonen. Het lidmaatschap moet elk jaar opnieuw aangegaan worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 13 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden