• De kapsalon is van alle gemakken voorzien.
• De kapsalon is van alle gemakken voorzien. Foto: Janneke Boogaard

Blij de deur uit bij Blond in Bommel

Algemeen 1.826 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Kwaliteit en gezelligheid, daar draait het om bij Blond in Bommel. Ter geruststelling: ook wie niet blond is of dat wil worden is van harte welkom bij kapster Judith Vos.

Waar eerst de schuur stond in Judiths achtertuin is een gloednieuwe kapsalon verrezen. Omdat ze met haar gezin in een hoekhuis woont, kunnen klanten via de brede brandgang direct de salon in. Het uithangbord en de raambelettering wijzen de weg.

Passie
Judith (31) heeft meer dan tien jaar ervaring, onder andere als bedrijfsleidster. Nog steeds vertelt ze vol passie over haar vak. "Het blijft ontzettend leuk om met mensen te werken, naar hun verhalen te luisteren en ze blij de deur uit te zien gaan met een nieuwe coupe", vertelt ze bij een met aandacht bereide kop koffie. "Het vak blijft ook altijd in ontwikkeling, ik volg nog steeds regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van alle trends."

Blond
Zelf kleurt ze haar haar graag blond - vandaar de naam Blond in Bommel. Judith weet als geen ander hoe belangrijk het is dat het haar daarbij niet beschadigd raakt. "Daar heb ik dan ook extra op gelet bij het kiezen van producten. Verder vond ik een goede grijsdekking belangrijk, de juiste prijs-kwaliteitverhouding en dat het niet op dieren wordt getest. Dat alles heb ik gevonden in het Nederlandse merk Finnley's."

'Blond in Bommel - styled by Judith' (Visserij 19a) is ook 's avonds open. Een afspraak maken kan heel simpel via de website. Bellen kan natuurlijk ook: 06-45402564.

www.blondinbommel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 20 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden