Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: Janneke Boogaard

Nieuwe ontmoetingsplek 'De Koffiekan' opent in Pand 9

  •   210 keer gelezen

ZALTBOMMEL - Op vrijdag 27 september vindt om 10:00 uur de opening plaats van 'De Koffiekan': een nieuwe ontmoetingsplek in Pand 9 in Zaltbommel.

Vanaf die dag is het op dinsdag en vrijdag mogelijk om tussen 10:00 en 13:00 uur koffie, thee of limonade te drinken in de  opnieuw ingerichte hal van het pand. Als gastvrouwen en -heren zijn vrijwilligers aanwezig, die de bediening verzorgen. Consumpties zijn te verkrijgen tegen een vrijwillige bijdrage.

Behoefte
De Koffiekan is ontstaan uit een samenwerking van een aantal organisaties uit Pand 9, te weten: Buurtteam, Prezzent en de Kringloopwinkel. Zij merkten dat er behoefte was aan een ontmoetingsplek in het gebouw voor zowel bezoekers, buurtbewoners en gebruikers van het pand. 

Spelletjes
Pand 9 is een multifunctioneel verzamelgebouw in Zaltbommel, waar zowel vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties, als kunstenaars onderdak hebben gevonden. Het is de bedoeling is dat het straks ook een plek wordt waar een spelletje gedaan kan worden of de krant kan worden gelezen.

Martin van Hemert
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }