Afbeelding
Foto: Janneke Boogaard

Nieuwe ontmoetingsplek 'De Koffiekan' opent in Pand 9

Algemeen 263 keer gelezen

ZALTBOMMEL - Op vrijdag 27 september vindt om 10:00 uur de opening plaats van 'De Koffiekan': een nieuwe ontmoetingsplek in Pand 9 in Zaltbommel.

Vanaf die dag is het op dinsdag en vrijdag mogelijk om tussen 10:00 en 13:00 uur koffie, thee of limonade te drinken in de  opnieuw ingerichte hal van het pand. Als gastvrouwen en -heren zijn vrijwilligers aanwezig, die de bediening verzorgen. Consumpties zijn te verkrijgen tegen een vrijwillige bijdrage.

Behoefte
De Koffiekan is ontstaan uit een samenwerking van een aantal organisaties uit Pand 9, te weten: Buurtteam, Prezzent en de Kringloopwinkel. Zij merkten dat er behoefte was aan een ontmoetingsplek in het gebouw voor zowel bezoekers, buurtbewoners en gebruikers van het pand. 

Spelletjes
Pand 9 is een multifunctioneel verzamelgebouw in Zaltbommel, waar zowel vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties, als kunstenaars onderdak hebben gevonden. Het is de bedoeling is dat het straks ook een plek wordt waar een spelletje gedaan kan worden of de krant kan worden gelezen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 21 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden