Wordt Nivo Sparta zaterdag kampioen?

  •   269 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Voor het eerst sinds het seizoen 2004-2005 kan het eerste elftal van Nivo Sparta zich zaterdag weer tot kampioen kronen.

Na de zinderende ontsnapping in Dordrecht tegen EBOH (2-3 winst, na 2-0 achterstand) heeft de ploeg van Theo de Boon alles in eigen hand.

Nivo Sparta leidt in de Tweede Klasse F met 53 punten uit 25 duels. Papendrecht en Pelikaan volgen met 51 punten. Voor Nivo Sparta is winst of zelfs een gelijkspel, vanwege een fors beter doelsaldo dan beide concurrenten, voldoende. Zo spannend zal de ploeg van Theo de Boon het niet willen maken.

Zaterdag 25 mei 14:30 uur
Zaterdag 25 mei om 14.30 uur treft Nivo Sparta met VV Zwaluwe echter een tegenstander die het niet mag onderschatten.

In de tweede seizoenshelft wist de promovendus directe degradatie te vermijden. Nummer twaalf VV Zwaluwe hoopt met een goed gevoel de nacompetitie in te gaan.

Peter Rehwinkel
Vanwege het mogelijk kampioenschap verwelkomt Nivo Sparta de burgemeester van Zaltbommel, Peter Rehwinkel, als bijzondere gast tijdens het duel met VV Zwaluwe.

De club hoopt dat heel veel mensen naar de wedstrijd komen kijken. Aansluitend hopen ze op een mooie feest met vanaf 17:00 uur een barbecue van de BBQ kampioen.

Nivo Sparta 2
Niet alleen voor Nivo Sparta 1 staat er zaterdag iets op het spel. Dat geldt ook voor Nivo Sparta 2.

De ploeg van trainer Niels Blom heeft aan een gelijkspel tegen VVAC 2 voldoende om de periodetitel en daarmee deelname aan de nacompetitie veilig te stellen.

Een knappe prestatie voor de ploeg die vorig jaar promoveerde naar de Reserve Eerste Klasse.

Nivo Sparta 5
Tot slot maakt Nivo Sparta 5 kans op de titel. Hiervoor moet het op bezoek bij koploper Achilles Veen 3 winnen.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }