Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Esther Hullegie keert komend seizoen terug bij Sliedrecht Sport. (foto: Pim Waslander / Sliedrecht Sport)
• Esther Hullegie keert komend seizoen terug bij Sliedrecht Sport. (foto: Pim Waslander / Sliedrecht Sport)

Sliedrecht Sport: Esther Hullegie komt, Marlies Wagendorp vertrekt

  •   keer gelezen   Sport

SLIEDRECHT • Komend seizoen zal passer-loper Esther Hullegie weer de gelederen van eredivisionist Sliedrecht Sport komen versterken. Zij speelde afgelopen seizoen in de Belgische Liga A bij Hermes Volley Oostende en daarvoor twee seizoenen bij Sliedrecht Sport. Eerder kondigde de Sliedrechtse eredivisionist al de comeback van Inge Molendijk aan, na twee seizoenen Frankrijk.


"Esther brengt aanvallend en serverend veel punten mee", aldus hoofdcoach Matt van Wezel. "Afgelopen jaar had ze een goed seizoen waarin ze beslissend is geweest en is uitgegroeid tot de leider van Oostende. We hopen dat ze dit komend seizoen ook voor ons kan zijn."

Esther Hullegie: "Bij Sliedrecht Sport staat een heel goed team met de juiste begeleiding. Een team dat gaat meedoen om de prijzen. Ik ben blij dat ik daar deel van mag uitmaken en kijk er naar uit om weer in De Stoep te spelen."

Celia Diemkoudré
Inmiddels is ook bekend geworden dat Celia Diemkoudré haar carrière voort zal zetten bij Saint Cloud Paris SF. Het was al langer bekend dat zij niet bij Sliedrecht Sport zou blijven. "Mooi dat ze na vijf succesvolle jaren met veel prijzen bij ons, nu klaar is voor een fraaie internationale stap", aldus voorzitter Cees Boer. "We wensen haar veel succes." 

Buitenland
Het contract met middenaanvalster Marlies Wagendorp is definitief niet verlengd. Zij zal, na twee seizoenen Sliedrecht Sport, haar geluk in het buitenland gaan beproeven. Dat betekent dat er nog één functie vacant blijft in het hoogste damesteam van Sliedrecht Sport voor komend seizoen. Trainer Matt van Wezel verwacht de nieuwe midden binnen enkele weken bekend te kunnen maken.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten