Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Jan de Bruin

Tijdrit om Jan van der Meijden Bokaal

  •   344 keer gelezen   Sport

GROOT-AMMERS • Stichting Wielerevenementen Groot-Ammers houdt vrijdag 30 augustus in samenwerking met RC Jan van Arckel, de jaarlijkse wielertijdrit om de Jan van der Meijden Bokaal.

Aan deze tijdrit kan worden deelgenomen door wielrenners (m/v) van 16 jaar en ouder die niet in het bezit zijn van een wielerlicentie (m.u.v. Basislicentie KNWU). Daarnaast moet men (aantoonbaar) woonachtig zijn in de Alblasserwaard of Vijfheerenlanden of lid zijn van of dit jaar eerder hebben deelgenomen aan de Zomercompetitie van RC Jan van Arckel. Voor deze laatste categorie telt de tijdrit mee voor het klassement van deze competitie.

Deelname is op eigen risico en het dragen van een valhelm is verplicht.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Vanaf 19.00 uur wordt er individueel gestreden over circa 13 km in de polder nabij Groot-Ammers. De start vindt plaats op het doodlopende gedeelte van de Peppelweg. Na twee ronden is de finish op de Essenweg.

Inschrijven bij voorkeur vooraf per e-mail t/m 29 augustus bij: baukeminkema@hotmail.com of op 30 augustus tussen 17.00 en 18.00 uur in Cafe Sluis, Sluis 19, 2964 AR Groot-Ammers. Hier vinden na afloop ook de huldigingen plaats.

Renners die vooraf hebben ingeschreven kunnen rechtstreeks naar de start en tot 18.45 uur daar hun rugnummer afhalen. Voor nadere informatie: www.janvanarckel.nl.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }