Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Christiaan van Rees op podium in Hoogeveen

  •   99 keer gelezen   Sport

REGIO • RC Jan van Arckel-jeugdrenner Christiaan van Rees liet afgelopen weekend een derde plaats noteren in Hoogeveen.

De meeste jeugdrenners reden zondag de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie bij DRC De Mol. In categorie 2 behaalde Isis Versluis (Meerkerk) een knappe vijfde plaats.

Voor Daan Hartog (Giessenburg) was er een zevende plek in categorie 5. Tim Verwolf (Langerak) werd twaalfde en Mees Bassa (Goudriaan) negentiende. In categorie 6 kwam Davida van Wilgen (Arkel) als 33e over de meet.

Onstuimig
Ook bij de junioren worden de koersen aan het begin van het wegseizoen vooralsnog gedicteerd door het weer. Zondag tijdens de tiende GP Serge Baguet Lierde in België waren de omstandigheden onstuimig en bepalend voor het koersverloop. De koers had een lengte van 65 kilometer en telde ruim 110 deelnemers, waarvan er 57 de finish haalden.

Delano Swenne (Heukelum) maakte een sterke indruk en klasseerde zich als vijftiende. Geert van Kappel (Sleeuwijk) kwam als 48e over de meet. Noël Luijten (Meerkerk) en Timo de Zeeuw (Molenaarsgraaf) konden hun harde werken niet verzilveren en kregen een DNF achter hun naam.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK