Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Jan de Bruin

Koppeltijdrit afsluiting van wegseizoen

  •   keer gelezen   Sport

NOORDELOOS • RC Jan van Arckel sluit het wegseizoen op zaterdag 6 oktober af met de Koeienvlaaien Koppeltijdrit. Een begrip voor iedereen in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden die van wielrennen houdt. 'We hebben het leukste voor het laatst bewaard', zeggen ze niet voor niets bij Jan van Arckel.


De koppeltijdrit wordt verreden in de polder achter Noordeloos. Tegenwind is gegarandeerd, een hoog gezelligheidsgehalte ook. Deelname staat open voor leden van RC Jan van Arckel. Ook niet-leden kunnen meedoen. Voowaarde is dan wel dat minimaal één renner per koppel woonachtig is in de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Duo's van buiten de regio kunnen alleen buiten mededinging, op uitnodiging van de organisatie, meefietsen.

Elf categorieën
Er is startgelegenheid in maar liefst elf categorieën: van jeugd tot vrouwen en van gemengd tot echtparen. Start (vanaf 14:00 uur) is op de Kerkweg, finish op de Tiendweg. Het inschrijfgeld bedraagt 10,00 euro per koppel. Voorinschrijven is verplicht en kan via de website van Jan van Arckel: www.janvanarckel.nl (kopje Tijdrit Koeienvlaai).

Meer info
Meer info bij Ine van der Laar, 06-19472143, e-mail: ine@vanderlaar.com.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier