Afbeelding
Foto: Arnold van Rheenen

Mantelzorgers in Vijfheerenlanden verrassen met een diner voor twee

Algemeen 563 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • De gemeente Vijfheerenlanden is een actie gestart om mantelzorgers uit de gemeente te verrassen met een diner voor twee ter waarde van 100 euro.

Wie iemand kent in de omgeving die een partner, kind, ouder, vriend(in) of buurgenoot helpt vanwege een ziekte, een fysieke-, verstandelijke of psychische beperking of een hoge leeftijd, kan die persoon aanmelden. Vertel in een verhaal waarom deze mantelzorger zo bijzonder is.

De mantelzorgers uit de eerste 30 verhaal inzendingen krijgen een diner voor twee ter waarde van 100 euro aangeboden bij een favoriet restaurant naar keuze in Vijfheerenlanden. Er is gelegenheid tot 31 oktober 2021 om een tafeltje voor twee te reserveren (als de corona maatregelen zijn versoepeld) of om een afhaalmenu te bestellen.

Beschrijf op minimaal een half A4 wat deze mantelzorger voor de ander doet en op welke manier diegene het verschil maakt voor de persoon die hulp ontvangt.

Drie verhalen verschijnen, eventueel geanonimiseerd, in het MantelMagazine. Dit magazine krijgen onder andere mantelzorgers die staan ingeschreven bij Mantelzorg VHL.

Een verhaal opsturen aan Mantelzorg VHL kan door te mailen naar: info@mantelzorgvhl.nl of per post aan Mantelzorg VHL, Industrieweg 16, 4143 HP Leerdam, onder vermelding van naam en telefoonnummer. De uiterste termijn voor inzending van de verhalen is 30 april 2021.

Deze actie wordt georganiseerd door Mantelzorg VHL in opdracht van de gemeente Vijfheerenlanden om mantelzorgers in het zonnetje te zetten en te waarderen voor hun zorg voor een naaste die woonachtig is in Vijfheerenlanden.

Kijk voor meer informatie over Mantelzorg VHL op www.welzijnvianen.nl of www.samendoen.expert. Bellen met een Adviseur Mantelzorg kan ook: 0345-637363.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 13 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden