Afbeelding

Balletje (op)gooien in VVD-Fokveedagcafé

Algemeen 407 keer gelezen

HOORNAAR • Tijdens de Fokveedag in Hoornaar op 5 oktober kan men een balletje (op)gooien en een bakkie doen bij VVD Molenlanden. Hun kraam op de warenmarkt zullen zij omvormen naar een 'VVD-Fokveedagcafé'.

Onder het genot van een bakkie koffie of thee kan er dan zowel letterlijk als figuurlijk een balletje (op)gegooid worden bij de raads- en steunfractieleden van VVD Molenlanden.

Er kan letterlijk een balletje gegooid worden naar een toren met blikken, waarop de foto's van de wethouder, raadsleden en steunfractieleden van VVD Molenlanden staan. Ook kan er een balletje opgegooid worden door een idee of vraag op te schrijven. Iedereen die een balletje komt (op)gooien, maakt kans om de taartcadeaubon van Smullen met Annemieke te winnen. Deze bon wordt aan het eind van de dag namelijk verloot onder de mensen die deel hebben genomen aan het VVD-Fokveedagcafé.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden