Afbeelding
ingezonden mededeling

Elke dag een nieuwe bril…

Algemeen 336 keer gelezen

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september organiseert Brandpunt Optiek samen met 'LookAdd' een roadshow.

Dit Italiaanse brilmerk heeft 9 verschillende lichtgewicht metalen monturen voor zowel dames als heren die kunnen worden voorzien van VERWISSELBARE MAGNETISCHE covers. Zo heeft u elke dag een andere bril passend bij uw kleding of stemming.

Verander de kleur van het montuur binnen een paar seconden met een keuze uit meer dan 150 verschillende designs. Elke maand wordt het assortiment verder uitgebreid, vaak met de LookAdd-drager als inspiratiebron. Deze nieuwe cover draagt dan ook de naam van haar of zijn bedenker.

Brandpunt Optiek in Brandwijk heeft tijdens deze roadshow alle monturen en kleuren covers in huis om te passen en te proberen. Verder demonstreren ze hoe u uw eigen unieke custom made cover kunt bestellen. Iedere nieuwe LookAdd-drager wordt beloond met een gratis cover naar keuze!

Bent u zelf een LookAdd-drager en draagt u een nieuwe LookAdd-klant aan? Dan krijgt uzelf óók een voucher voor een gratis cover.

Naast de roadshow is Brandpunt Optiek geselecteerd dealer van LookAdd. U kunt dus ook prima buiten deze dagen kennis maken met dit unieke brilconcept en een oogmeting. Zij maken graag tijd voor u.

De LookAdd roadshow is vrijdag 13 september van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 14 september van 09.00 tot 15.00 uur.

Brandpunt Optiek
Brandwijksedijk 15B
Brandwijk
0184-642642
www.brandpuntoptiek.nl
www.lookadd.com

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 15 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden