Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Adriaan Ritmeester.
• Adriaan Ritmeester. (Foto: Geurt Mouthaan)
Ingezonden mededeling

Voorjaarsdag Welkoop Giessenburg op zaterdag 20 april

  •   252 keer gelezen

GIESSENBURG • Welkoop Giessenburg houdt zaterdag 20 april een Voorjaarsdag. Bezoekers kunnen dan kennismaken met de winkel; voor jong en oud zijn er van 10.00 tot 17.00 uur allerlei gratis activiteiten en demonstraties.

Een jaar geleden hield eigenaar Adriaan Ritmeester om te vieren dat hij de winkel had overgenomen ook zo'n dag. "Het was een groot succes", blikt hij terug. "Dus we wilden dit toen al terug laten komen. Vandaar dat we deze Voorjaarsdag hebben georganiseerd."

Het terrein voor de Welkoop aan de Peursumseweg 27a zal zaterdag 20 april vol staan met een gevarieerd aanbod. "Er is van alles te doen en te beleven. We bieden een grote hoeveelheid nieuwe artikelen aan, zoals de gietijzeren pannen van Windmill, die heel populair zijn. In deze pannen maken we worstjes warm en tussen 12.00 en 13.30 uur delen we broodjes worst gratis uit."

Demonstraties
Even verderop wordt van 11.00 tot 15.00 uur de nieuwe bolvormige barbecue Komado van Grizzly gedemonstreerd. Voor kinderen is er de hele dag een springkussen en zij kunnen van 12.00 tot 15.00 uur terecht om een ritje op een pony te maken. "Een medewerkster van Subli, een bekend merk paardenvoer, verzorgt van 10.00 tot 15.00 uur demonstraties. Je kunt bij haar terecht voor vragen en ze geeft adviezen. Bij aankoop van een artikel van dit merk, krijg je gratis een attentie die iets met het verzorgen van paarden te maken heeft."

Veel dieren
Naast de pony's zijn er ook kippen en geiten en er is een schapenscheerder die schapen van hun wollen vacht ontdoet. "Daarnaast zijn er konijnen. Bezoekers kunnen die een naam geven. Voor degene die de leukste naam verzint hebben we een mooie prijs: vier kaartjes voor de Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers."

Winactie
Iedere klant maakt trouwens bij de winactie ook kans op een prijs. Hun kassabon kunnen ze in een bus doen die voor één van de prijzen staat, zodat ze daardoor automatisch kans maken op de prijs van hun keuze. Parkeren kan niet alleen bij Welkoop zelf, maar ook op de parkeerplaatsen voor het vlakbij gelegen gezondheidscentrum. Meer info: Facebookpagina Welkoop Giessenburg.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK