Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan
advertorial

Eerste Winterfair bij de Maria Johanna Hoeve in Noordeloos

Algemeen 2.373 keer gelezen

NOORDELOOS • De Maria Johanna Hoeve in Noordeloos houdt zaterdag 1 december een Winterfair. Bezoekers zijn deze dag welkom van 10.00 tot 15.00 uur aan de Nieuwendijk 20. De entree is gratis.

"Het is voor de eerste keer dat we zo'n fair houden", licht eigenaar Leo Kool toe. "Het idee kwam vanuit de medewerkers. In de zomermaanden komt de aanloop hier vanzelf, in de wintermaanden willen we meer met thema's, zoals een high tea en een high wine, werken om onze gasten een warm welkom te bieden. De Winterfair past daar helemaal in."

Het wordt aanstaande zaterdag een gezellige en sfeervolle markt, met onder meer warme chocomel, glühwein en erwtensoep. Aan het evenement verlenen standhouders, vooral uit de Alblasserwaard, medewerking. "Denk aan de wijnen van Domein Oosteind uit Goudriaan, kaasboerderij De Kuiper uit Giessenburg en bloemenwinkel De Watermolen uit Meerkerk. Maar er hebben zich ook hobbyisten aangemeld die onder meer sieraden en kerstversieringen aanbieden. Het aanbod is echt heel divers. De winterfair is een ideale gelegenheid om bijzondere cadeaus uit te zoeken voor Sinterklaas en de kerstdagen."

Podium
En het is meteen ook een ideaal podium om de Maria Johanna Hoeve te presenteren. "We staan zelf met een stand met onder luxe verpakte dinerbonnen, maar we laten meteen ook zien wat hier allemaal mogelijk is: vergaderruimtes voor bedrijven, een mooie landelijke locatie om iets te eten en te drinken én een plek waar je kunt golfen. Daar geven we graag nog meer bekendheid aan."

Voor meer informatie: www.mariajohannahoeve.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden