Afbeelding
advertorial

Mouwen opstropen

Algemeen 367 keer gelezen

Uit Waalwijk komen lederwaren. Tulpen komen uit de bollenstreek. Friesland drijft op de watersport. Het Westland is bekend van de tuinders en kassen. En wat kenmerkt ons gebied? Mag ik zeggen dat wij 'Mouwenopstropers' zijn? Mensen die weten van aanpakken. Die hun afspraken nakomen. Die niet vies zijn van een beetje werk. En die Kwaliteit met een hoofdletter schrijven. Niet verwonderlijk dat er zoveel succesvolle ondernemers binnen onze gemeentegrenzen zijn! Zowel als we het hebben over de pareltjes van detailhandel op vaak verrassende plekken, als over het florerende midden- en kleinbedrijf die zich graag vestigt langs de linten. Maar ook grotere ondernemingen die op de bedrijventerreinen hun vestigingsplaats hebben gevonden.

Bedrijvigheid zorgt voor dynamiek. Het zorgt er voor, dat jonge gezinnen hier willen blijven wonen en dat jeugd werk 'om de hoek' kan vinden. Dat scholen blijven draaien en dat verenigingen meer leden en sponsors kunnen krijgen, maar bijvoorbeeld ook voor stageplaatsen voor onze kinderen. En bedrijvigheid in onze kernen zorgt ook voor een veilig gevoel bij onze inwoners omdat er simpelweg 'meer ogen en oren' zijn.

De ambitie van VVD Molenlanden is dan ook om bedrijven de ruimte te geven. Zowel letterlijk als figuurlijk. Letterlijk in de zin van voldoende ruimte om te vestigen in bijvoorbeeld leegkomende bebouwing of uit te breiden als dat kan op de bestaande vestigingsplek. En als dat vanwege groei niet (meer) kan, een goede oplossing te vinden op de bestaande bedrijventerreinen. Figuurlijk als het gaat om het schrappen van onnodige regels, lastenverlichting en adequate ondersteuning vanuit de gemeente. U begrijpt het: Ik voel me als ondernemer thuis bij VVD Molenlanden. U ook? Stem dan op VVD Molenlanden, dan stropen wij de mouwen voor u op!

Rijkus Krabbendam


Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 21 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden