Dirk-Jan Verspuy.
Dirk-Jan Verspuy. Foto: Anne Marie Hoekstra
advertorial

Topsport bij Bas Verspuy Bouwsystemen

Algemeen 1.141 keer gelezen

HOOGBLOKLAND • Dirk-Jan Verspuy is competitief, zegt hij over zichzelf. Hij wil de beste zijn, zowel met zijn bedrijf Bas Verspuy Bouwsystemen uit Hoogblokland als in zijn sport. Dankzij die instelling weten klanten dat Dirk-Jan alleen met het optimale tevreden is.

Als eigenaar-directeur van Bas Verspuy Bouwsystemen maakt Dirk-Jan werkweken van gemiddeld zestig uur. Aanvankelijk dacht hij dat er geen tijd voor sport zou overblijven. "Ik stopte ongeveer vijftien jaar geleden met voetballen toen het niet meer te combineren was met mijn werk", vertelt hij. Met een grijns: "Ik was totaal talentloos, ben nooit verder gekomen dan een halve wedstrijd in het tweede van SteDoCo."

Wedstrijden
Na vijf jaar zonder sport begon het te kriebelen. Hij kocht een mountainbike en stapte later over op een racefiets. Tegenwoordig doet hij met zijn Verspuy-ploeg mee aan wedstrijden bij de A-recreanten. "Ik hoef niet op het podium te staan, maar wil wel het peloton kunnen bijhouden. Af en toe win ik een wedstrijd. Ik ben een keer vijfde geweest in het eindklassement."

Toen er voor zijn ploeg fietskleding aangeschaft moest worden, zag Dirk-Jan een kans. "Ik dacht: we kunnen individueel fietskleding kopen, maar het is leuk om voor onze ploeg zelf kleding te laten maken. Dan fiets je allemaal in hetzelfde pak en promoot je het bedrijf." 

Hij besloot er meteen een goed doel mee te ondersteunen en vroeg ondernemers of ze hun naam op de shirts wilden hebben, in ruil voor de sponsoring van weeshuizen in Kenia. "Ik heb liefde voor dat land. Jaren geleden kwam ik er voor de eerste keer en wat ik zag raakte me. Ik zag er kinderen die op straat moeten leven. Zij hebben zonder een tehuis geen toekomst." 

Bas Verspuy Bouwsystemen helpt niet alleen arme Kenianen. "We zijn ook sponsor van wedstrijden in de Jan van Arckel zomer- en wintercompetitie."

Veelzijdig
De gedrevenheid die Dirk-Jan als sporter en sponsor heeft, laat hij ook als bouwer zien. "Ik wil mooi werk maken. Dat doe ik door met mijn klanten in gesprek te gaan, mee te denken, oplossingen aan te dragen. Met elkaar komen we tot een ontwerp, daar maken wij offerte voor. We zijn sterk in veelzijdigheid."

"Bas Verspuy Bouwsystemen biedt het liefst een totaaloplossing, of het nu gaat om uitbreidingen, verbouwingen of renovaties. Op het gebied van kunststof kozijnen, serres en overkappingen hebben we naamsbekendheid verworven. Die plaatsen we zowel van kunststof als van hout en aluminium. Voor de klant is onze veelzijdigheid makkelijk: hij hoeft maar met één vakman te praten. Daarnaast staan we bekend om onze eerlijke prijs/kwaliteitverhouding."
 

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 18 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden