Foto: PR VHL Lokaal

Weinig verrassingen op kandidatenlijst VHL Lokaal

  •   460 keer gelezen

REGIO • VHL Lokaal heeft woensdagavond haar kandidatenlijst voor de herindelingsverkiezingen in november vastgesteld. Teus Meijdam – nu wethouder in Leerdam – staat op nummer één. Gevolgd door Harry van Tilburg uit Hagestein en Wim van Dijk uit Ameide. De eerste vrouw, Barbara Versluis, staat op de achtste plek. 

Dat is namelijk ook meteen de eerste nieuwkomer op de lijst, die verder voornamelijk is gevuld met oude bekenden uit de gelederen van de partij. Het ervaren raadslid Hans van den Berg (Leerdam) is vierde op de lijst en John van der Velden (Vianen) vijfde. Op nummer zes staat de financiële man Govert Versluis (Meerkerk) en op nummer zeven Ali Keskin (Leerdam). 

Op nummer acht, komt nieuwkomer en vrouw: Barbara Versluis uit Ameide. Zij is met al haar ervaring als zelfstandig ondernemer een goede aanwinst voor VHL Lokaal, zo denkt de partij. Op plek negen staat Geuf Middelkoop (Schoonrewoerd) en de top tien van de lijst wordt gesloten door onze jongste lid Nicky van Beusekom (Leerdam). Het verkiezingsprogramma van VHL Lokaal is te vinden op de website van de partij

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK