Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
ingezonden mededeling

NederlandReview: Nederlandse website waar je de echte meningen en ervaringen van klanten kan vinden over bedrijven

  •   58 keer gelezen

Iedereen heeft wel eens slechte ervaringen gehad met leveranciers. Slechte producten, late of geen levering, bij contracten wordt plotseling de prijs verhoogd, of de leverancier reageert niet bij fouten met het product.

Om dit te voorkomen zoeken veel mensen eerst op het Internet om de meningen en ervaringen van andere gebruikers te lezen.

Vaak vallen we hiervoor terug op bekenden, of vrienden van vrienden. In veel gevallen zijn die meningen erg eenzijdig, de mening van 1 of 2 personen zegt niet veel over de betrouwbaarheid van een bedrijf of winkel over langere tijd.

Daarvoor hebben we nu NederlandReview, de enige Nederlandse website waar je de echte André en ervaringen van normale klanten kan vinden.

Of het nu gaat om online winkels, verzekeringen, energieleveranciers, telecom of vakanties, bij NederlandReview geven we de eerlijke informatie, gebaseerd op meningen en ervaringen van mensen zoals jij.

Niet alleen kun je eerdere ervaringen terugvinden, maar je kunt zelf ook je mening geven.

Geen verkooppraatjes, maar echte feiten, hiermee bouwen we een transparante markt. Want het gaat niet alleen om slechte ervaringen, maar ook goede ervaringen zijn belangrijk om te delen. Dit is wel zo eerlijk tegenover het bedrijf, en tegen andere consumenten.

NederlandReview voor bedrijven
Als winkel of bedrijf heeft u niets aan ontevreden klanten. Niet voor niets is de uitspraak "Bent u ontevreden, vertel het ons. Bent u tevreden, vertel het anderen!"

Helaas vertellen veel mensen het niet aan u wanneer ze ontevreden zijn, maar juist wel aan anderen.

U heeft maar één manier om te weten wat uw klanten van u vinden, namelijk door het aan ze te vragen.

U kunt dan elke klant een mail sturen, waarin u ze verzoekt om hun mening te geven op uw site. Veel klanten reageren hier niet op, en kost het veel tijd en moeite hier nuttige informatie uit te krijgen.

Bovendien worden reviews die alleen op uw eigen site staan, gewantrouwd door klanten. Want wat stopt een winkel om zijn eigen reviews te schrijven?

Hier kan NederlandReview u bij helpen. Of u zeker bent van uw zaak, en graag de mening van uw klanten deelt met anderen, of wilt u weten welke punten kunnen worden verbeterd?

Meld u aan voor uw eigen bedrijfspagina, en met de gratis NederlandReview-widget kunt u al uw potentiële klanten laten zien hoe uw klanten u beoordelen!

De reviews op NederlandReview zijn voor 90% absoluut echt. Wanneer we twijfelen over de echtheid van een review wordt deze van de site verwijderd.

Om de echtheid van reviews te bewaken, gebruiken we speciaal ontwikkelde software om alle reviews te controleren.

Bovendien is NederlandReview 100% onafhankelijk. Wij hebben er geen belang bij om bedrijven in een positief, of negatief daglicht te zetten.

Wat wij belangrijk vinden is een betrouwbare website met goede en transparante reviews.

Daarmee helpen we consumenten, en tegelijkertijd worden bedrijven beloond voor hun inspanningen.

Een slechte ervaring kan iedereen een keer gebeuren. Belangrijk is vooral hoe je als bedrijf ermee omgaat.

Bij een negatieve review nemen we contact op met het bedrijf en geven we ze de kans het probleem op te lossen. Wanneer we van de klant bevestiging krijgen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost wordt, wordt of de review verwijderd, of we voegen een opmerking toe dat het probleem is opgelost.

Dus of je nu zoek bent naar betrouwbare reviews en meningen, of dat je zelf je mening wilt geven, NederlandReview is dé bron hiervoor.

En als winkel of bedrijf kunt u laten zien dat u achter uw bedrijf of product staat door de NederlandReview-widget op uw site te plaatsen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }