Afbeelding
advertorial

Snerttocht door Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht

Algemeen 638 keer gelezen

REGIO • Quist Schoenen & Outdoor aan Den Bogerd 16-18 in Hardinxveld-Giessendam organiseert op zaterdag 26 januari in samenwerking met de Commissie Hulp Roemenië uit Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht opnieuw een snerttocht.

Na alle positieve reacties van vorig jaar willen we deze keer er een meer waarde aan geven d.m.v. het steunen van een Maaltijd-project in Roemenië. Meer informatie kunt verderop lezen of bezoek de website: www.commissiehulproemenie.nl.

De deelname is € 5.– p/p met maximaal € 20.– per gezin. Inschrijven kunt u op onze website: www.quistschoenen-outdoor.nl of in de winkel.

Deze tocht, die voert door Hardinxveld-Giessendam, wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Slagerij Jaap van Prooijen, Bakker Klootwijk, verswinkel In de Bogaard, Het Bakhuis en wandelvereniging De Gondeliers.

Tijdens dit evenement zal er op het plein in het winkelcentrum in Hardinxveld-Giessendam en in de winkel van Quist Schoenen & Outdoor aan Den Bogerd 16-18 in Hardinxveld-Giessendam verschillende activiteiten georganiseerd worden:
• Oliebollen kraam
• Informatie en gratis voetenscan
• Reuze schoen van Lowa

Wij verlenen, als commissie, (nood) hulp via lokale artsen, kerken, scholen, ziekenhuizen, bejaardenhuizen of instellingen. Dit betekend dat de hulp doeltreffend kan worden gegeven. De plaatselijke arts, predikant of burgemeester is uitstekend op de hoogte van de situatie en kan hierdoor met geringe middelen, toch het meest doeltreffend hulp geven.

Wij werken als commissie eerst aan een vertrouwensband met gezaghebbende lokale personen en bevolking. Ongeacht of het een Roemeen betreft, Roma, van oorsprong Hongaar of welke minderheidsgroep dan ook.

Voor verdere informatie zie onze site: www.commissiehulproemenie.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 11 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 12 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden