Vier podiumplaatsen in één weekend voor Giessenburgs team

Sport 23 keer gelezen

REGIO • Het Giessenburgse Hakmuisterkoster Cycling Team behaalde in het Hemelvaartsweekend vier podiumplaatsen. De Ronde van Wemeldingen werd donderdag gewonnen door Teo Muis. Tonny Akkermans werd derde, Jan Muis vijfde en Chrisiaan Hak 27-ste. Vrijdag pakte Jan Muis de tweede plek in de zware Ronde van Hoogerheide. Arno Hartog kwam als achtste over de meet, Tonny Akkermans werd tiende en Teo Muis veertiende. Etten-Leur Op een slecht parcours eindigde Teo Muis zondag als derde in de Ronde van Etten-Leur, een gecombineerde koers voor Amateurs en Sportklasse. Tonny Akkermans mocht de negende prijs afhalen, Jan Muis werd dertiende, Christiaan Hak 29-ste, Johan van den Dool (Hoogblokland) 22-ste en Arno Hartog 54-ste. Thijs Kros Amateur Thijs Kros uit Noordeloos werd zaterdag achtste in het criterium van Maartensdijk, waar het tempo hoog lag en wegkomen niet mogelijk bleek. Het draaide dan ook uit op een massasprint.Vier podiumplaatsen in één weekend

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 19 uur geleden
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 19 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 20 uur geleden