SNA zet sterke serie voort

Sport 80 keer gelezen

BLESKENSGRAAF • De vrouwenhoofdmacht van SNA heeft ook Sliedrecht Sport 6 aan de kant geschoven. Hiermee is de Bleskensgraafse ploeg  in 2014 nog ongeslagen. SNA begon matig (25-21), maar zag vanaf de tweede set het vertrouwen in eigen kunnen weer groeien. Caroline Hak haalde als verdedigende stofzuiger veel ballen van de vloer en de druk werd duidelijk bij de thuisploeg gelegd. Wel sloeg de nervositeit toe toen in de vierde set de winst voor het grijpen lag. Met enkele wissels greep coach Paul Vossen met succes in: 23-25, 19-25 en 22-25. Gehavend De gehavende Bleskensgraafse mannenploeg verloor met 3-2 van het geroutineerde Voltena 2. Davey den Boer nam de spelverdeling waar voor de geblesseerde Sven van Genderen. Na een ruime 25-14 wist SNA in de tweede en derde set wel door te drukken: 19-25 en 22-25. De vierde set dienen de bezoekers maar snel te vergeten. Er lukte met name aanvallend vrijwel niets: 25-10. In de beslissende vijfde set gaf SNA een voorsprong van vier punten nog uit handen: 15-12.

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 13 uur geleden
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 13 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 15 uur geleden