Afbeelding

Hans Spekman opent campagne PvdA Molenwaard

Algemeen 38 keer gelezen

MOLENWAARD • Landelijk PvdA-voorzitter Hans Spekman geeft donderdag 18 oktober in zalencentrum De Spil in Bleskensgraaf de officiële aftrap voor de campagne van PvdA Molenwaard voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november.

Ook de landelijke ontwikkelingen zal hij toelichten. Tot slot zal hij het PvdA ombudsteam voor de Alblasserwaard installeren. Het ombudsteam gaat aan de slag in wijken en dorpskernen met als doel mensen te helpen die in het oerwoud van regels tussen wal en schip dreigen te raken.

De aanvang is 19.30 uur. Naast landelijk partijvoorzitter Hans Spekman zal Johan de Kruijk, lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen  van herindelingsgemeente Molenwaard de regionale prioriteiten van de PvdA de komende jaren presenteren en toelichten.

Brandweerauto

Vanaf zaterdag 13 oktober presenteert PvdA Molenwaard zich in het kader van een vier weken durende tour langs alle dorpskernen met een oldtimer brandweerauto. Zaterdag 13 oktober in Bleskensgraaf (ochtend) en in Oud-Alblas en Wijngaarden (middag). Bezoekers kunnen daar actief mee bepalen aan welke thema’s PvdA Molenwaard na de verkiezingen van 21 november prioriteit moet geven.

PvdA Molenwaard zal de uitslag daarvan na de laatste tour op zaterdag 10 november bekend maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 13 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 14 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden