Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• De overhandiging van de speciale oorkonde.
• De overhandiging van de speciale oorkonde. (Foto: T.G.M. van Wijngaaden)

Auto Roest bv uit Schelluinen 50 jaar lid van BOVAG

  •   keer gelezen

SCHELLUINEN • Auto Roest bv in Schelluinen viert dit jaar een jubileum: het autobedrijf is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van BOVAG-adviseur Remco van Rijn ontving Wim Need van Auto Roest een speciale oorkonde.

Auto Roest staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. “Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan”, vertelt Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. “Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, Auto Roestbiedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij onze vereniging.”

BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’ over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de BOnd van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations, enzovoorts.

De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten