Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op je motor

Algemeen 520 keer gelezen

Loop jij al een tijdje met de gedachte om te starten met rijlessen voor een motor? Dan is het verstandig eens te gaan praten met een echte motorliefhebber. Deze zal je er zeker van overtuigen dat motorrijden het allermooiste is wat er is! Naast het feit dat het ontzettend stoer is, geeft het je ook een ultiem gevoel van vrijheid. Ook wanneer je even je hoofd wilt leegmaken, is een rit op de motor een echte aanrader. 

Om je een idee te geven wat de voordelen zijn van motorrijden, hebben we de belangrijksten voor je op een rijtje gezet. 

Vrijheid
Het grootste voordeel is de enorme vrijheid die je hebt. Voor wie wel eens op een brommer of scooter heeft gereden en dit al een geweldige ervaring vond, staat dit in vergelijking tot het rijden op een motor in het niet. Waar je bij het rijden in een auto toch afgesloten bent van de buitenwereld, is dit met een motor natuurlijk absoluut niet het geval! Het enige wat tussen jou en de natuur zit, dat is je outfit. Dit geeft je een ultiem gevoel van vrijheid. Daarnaast werkt het ook verslavend. Waar je het vaak met autorijden naar verloop van tijd zat bent. Is dit met een motor niet het geval. Het verschil is dat je namelijk ook zonder eindbestemming uren kunt rondrijden en je zult merken dat het je nooit gaat vervelen. Voor wie net een motor heeft aangeschaft kun je eenvoudig je brommobiel online verzekeren.

Voordelig
In tegenstelling tot autorijden, is motorrijden een stuk voordeliger. Dit komt doordat je vaak al een stuk minder kwijt bent aan de lessen. Je hebt immers al de nodige ervaring in het verkeer, dus het zal doorgaans vooral gaan over een stukje beheersing en aanvullende regels die gelden voor jou als motorrijder. Ook is de aanschaf van een motor in verhouding tot een soortgelijke kwaliteit auto een stuk interessanter. Uiteraard kun je het zelf zo gek maken als dat je dit zelf wilt, maar voor een kleine 2.000 euro heb jij al een zeer degelijke motor. Kies je voor een nieuwe motor, let dan wel even op de dekking van je verzekering. Bij Diks.nl kun je eenvoudig verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken, zodat je zeker weet dat je kiest voor een verzekering die bij jou, je motor en situatie past.

Uitstraling
Je hebt ze vast wel eens gezien, stoere mannen met lange baarden die vervolgens van hun motor afstappen. Motorrijden is stoer! Voor wie wel eens motor heeft gereden of een achter motorliefhebber kent, zal vast de mooiste verhalen kunnen vertellen over wat je onderweg zoal meemaakt. Je komt met je motor immers op plekken waar je met de auto niet zo snel komt. Dus loop jij al een tijdje met het idee om een echte motor aan te schaffen, dan is het goed te weten dat het je niet alleen een optimaal gevoel van vrijheid geeft, maar het er ook voor zorgt dat je tal van prachtige avonturen meemaakt waar jij je omgeving op een verjaardag of feestje mee kunt verrijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden