Afbeelding
ingezonden mededeling

Je ex terugwinnen door handig gebruik te maken van psychologie

Algemeen 3.025 keer gelezen

Mensen zijn wispelturige wezens. Dat blijkt met name uit de liefde. Relaties worden aangegaan en binnen de kortste tijd weer verbroken. Kennelijk is een van de twee, of beide, van gedachten veranderd. Het stuklopen van een relatie is zonde. 

Maar gelukkig zijn er methodes om de situatie weer snel om te draaien. Binnen de kortste keren zijn jullie weer samen.

Je wint je ex terug door handig gebruik te maken van psychologie
Het menselijk brein lijkt soms ondoorgrondelijk complex. Maar uitvoerig psychologisch onderzoek heeft aangetoond dat biologische triggers nog steeds de doorslag geven bij het maken van beslissingen. Het uitkiezen van een partner is een zeer natuurlijk proces. Ongemerkt hou je rekening met allerlei factoren. Door slim gebruik te maken van deze wetenschap is het mogelijk om je ex terug te winnen. Zelfs wanneer het lijkt alsof je acties een averechts effect zullen hebben. De ex terug methode leert je stap voor stap om jouw geliefde terug te winnen.

Zorg ervoor dat jouw ex de tijd krijgt om je te missen
Het is belangrijk dat je ex weet dat jij hem of haar weer terug wilt. Maar dat doe je niet door elke dag te bellen en talloze berichtjes te versturen. In plaats daarvan is het verstandig om het allemaal iets subtieler aan te pakken. Want je ex heeft wel de tijd nodig om je te missen. Pas dan worden de positieve aspecten van jullie relatie herinnerd. Hij of zij haalt de mooiste herinneringen naar boven en vergeet het negatieve einde van jullie als koppel. Wanneer jij dagelijks op de stoep staat is er van gemis geen sprake.

Kom vol vertrouwen en vooral niet meelijwekkend over
Je eerste gedachte is wellicht om je ex te overspoelen met aandacht. Door aan te geven dat je nog steeds van hem of haar houdt verplaats je alle macht naar de ander. Het blijkt dat je hierdoor ongemerkt een compleet verkeerd signaal afgeeft. In feite ziet jouw ex je als de verliezer van een relatie. Wellicht overweegt hij of zij of een andere partner voor meer geluk en voldoening zorgt. Wanneer jij met hangende pootjes aan komt zetten bevestig je deze gedachte. Wees daarom zelfverzekerd en ga vooral niet zielig lopen doen. Je ex ziet dan vanzelf in dat jij nog steeds een kandidaat bent om een relatie aan te gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 16 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden