• Paul Verschoor (rechts) draagt het stokje over aan Ferry van der Koelen.
• Paul Verschoor (rechts) draagt het stokje over aan Ferry van der Koelen. Foto: Aangeleverd

Progressief Molenlanden presenteert verkiezingsprogramma

Algemeen 652 keer gelezen

MOLENLANDEN • Paul Verschoor, de huidige fractievoorzitter van Progressief Molenlanden, heeft in de afgelopen week het verkiezingsprogramma van zijn partij overhandigd aan de lijsttrekker, Ferry van der Koelen.

“Dit programma maakt duidelijk dat de gemeente Molenlanden deze partij nodig heeft. Ik wens jullie een succesvolle campagne. Met dit programma heb ik daar alle vertrouwen in!”, zei hij daarbij. Na de symbolische aanrijking werd het programma direct online gezet. Progressief Molenlanden heeft dit verkiezingsprogramma ook beschikbaar gemaakt als podcast bij Spotify. Meer informatie daarover staat op de vernieuwde website.

Sociaal, sterk en groen. Dit zijn de drie kernpunten die centraal staan. Ze worden concreet uitgewerkt in het nieuwe programma. “Er zijn al genoeg mooie woorden”, aldus Van der Koelen. “Molenlanden is een prachtige gemeente, maar er zijn ook grote vraagstukken en we staan voor grote uitdagingen. Het is de hoogste tijd om stappen te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het armoedebeleid, diversiteit in woningbouw, het landschapsbeheer en de energietransitie. Maar ook de leefbaarheid in Molenlanden staat hoog op onze agenda. Wij staan klaar.”

Voor meer informatie: www.ProgressiefMolenlanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden