Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Voorstel om veldcapaciteit kunstgras vv Groot-Ammers en VVAC uit te breiden

Algemeen 1.025 keer gelezen

GROOT-AMMERS/OTTOLAND • Het gemeentebestuur van Molenlanden heeft een voorstel voorbereid om de veldcapaciteit van vv Groot-Ammers en VVAC uit te breiden, waardoor meer voetballers vaker trainen en wedstrijden kunnen spelen.

Bij VVAC in Ottoland zal, als het aan het gemeentebestuur ligt, een natuurgras wedstrijdveld omgebouwd gaan worden tot kunstgrasveld. Ook moet er een extra pupillen kunstgrasveld bij komen in Ottoland.

Bij vv Groot-Ammers zou ook een natuurgras wedstrijdveld omgebouwd moeten worden naar een kunstgrasveld. Om dat te kunnen doen, moeten de bestaande jou de boules banen verplaatst worden.

De totale investering voor het ombouwen van de twee velden en de aanleg van het pupillen kunstgrasveld bedragen ruim 2,2 miljoen euro. Het geld wordt uit de algemene reserve gehaald. Als gevolg van de aanleg van het kunstgras verwacht de gemeente hogere huuropbrengsten. Ook zal er minder geld nodig zijn voor onderhoud, waardoor er ook weer wat geld uitgespaard kan worden.

De politiek van Molenlanden bespreekt het voorstel deze maand en neemt waarschijnlijk tijdens de eerstvolgende raadsvergadering een beslissing.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 17 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden