Afbeelding
Foto: Digital Exposure Photography

Qbuzz sluit servicepunt in Gorinchem en vergroot digitale mogelijkheden

Algemeen 832 keer gelezen

GORINCHEM • Qbuzz voegt meer kanalen voor klanten toe om contact op te nemen en sluit het servicepunt op station Gorinchem. Om reizigers beter bij te staan in de ketenreis die zij maken, biedt Qbuzz op deze wijze meer contactmogelijkheden.

“Voor al onze reizigers verruimen wij onze openingstijden, informeren wij proactief bij verstoringen en voegen wij de communicatiekanalen chat en whatsapp toe”, meldt Qbuzz in een persbericht. “Een nieuwe OV wereld vraagt om nieuwe contactmogelijkheden. Ook zien we het gebruik van huidige contactmogelijkheden, zoals het bezoek aan servicepunt Gorinchem, afnemen. Daarom sluiten wij het servicepunt in Gorinchem.”

Sinds 2019 ziet Qbuzz afnemende reizigersaantallen en transacties in de servicewinkels, met name in Gorinchem. Daar is het aantal transacties zo laag dat openhouden van de winkel niet langer logisch is. De sluiting is per 7 februari 2022.

De klanten die nog gebruik maken van het servicepunt worden door Qbuzz ‘automaat vaardig’ gemaakt door samen het proces op een kaartautomaat te doorlopen. In het eerste kwartaal van 2022 is er een gastheer/vrouw op station Gorinchem aanwezig om reizigers te helpen. Daarna kunnen reizigers hulp op afstand krijgen via de kaartautomaten en praatpalen op de stations en zijn we telefonisch, per whatsapp en chat bereikbaar.

De openingstijden van de klantenservice wordt verruimd naar maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Verder voegt Qbuzz whatsapp en chat toe aan de bestaande contactkanalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 13 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden