• Jan de Bruin met leerling Jos.
• Jan de Bruin met leerling Jos. Foto: Aangeleverd

Club van Honderd schenkt 7000 euro aan Graafstrooms Fanfare

Algemeen 619 keer gelezen

MOLENAARSGRAAF • Het geplande kerstconcert van Graafstrooms Fanfare op 11 december in Bleskensgraaf kon helaas wegens corona niet doorgaan.

Omdat de muzikanten zich toch wilden laten zien en horen heeft de fanfare het plan opgevat om in de namiddag bij de Jumbo in Molenaarsgraaf spontaan enkele kerstnummers te blazen.

De Club van Honderd van Graafstrooms Fanfare heeft deze gelegenheid aangegrepen om de muziekgroep te verrassen met een donatie. Na bijna twee jaar met corona was dit de eerste gelegenheid om en public een flink bedrag te overhandigen.

Voorzitter Jan de Bruin mocht namens de Club van Honderd de fanfare blij maken met twee cheques, 1x 2000 euro voor instrumenten en materialen en 1x 5000 euro voor opleidingen. Leerling Jos toonde trots een nieuwe draagtas voor zijn hoorn.

Jan de Bruin: “De Club van Honderd vindt dat een fanfare bij onze dorpsgemeenschap hoort. Het geeft altijd weer een fijn gevoel als we Graafstrooms Fanfare bij officiële gelegenheden en concerten zien optreden. Wij willen de fanfare dan ook zo goed mogelijk financieel ondersteunen. We wensen Graafstrooms Fanfare nog een lang bestaan zodat we met z’n allen nog vaak van dit soort optredens kunnen genieten.”

Op zaterdag 18 december om 16.00 uur verschijnt de fanfare bij de Spar in Bleskensgraaf.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden