Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
<p>• Wethouder Lanser (midden) bij het Taalpunt in Groot-Ammers.</p>

• Wethouder Lanser (midden) bij het Taalpunt in Groot-Ammers.

(Foto: Aangeleverd)

Taalpunt Molenlanden van start in drie bibliotheken in de gemeente

  •   keer gelezen

GROOT-AMMERS • Tijdens de week van Lezen en Schrijven in september is de Bibliotheek AanZet van start gegaan met het Taalpunt Molenlanden. Wethouder Lizanne Lanser opende het eerste Taalpunt in de bibliotheek in Groot-Ammers.


Het Taalpunt is een inloopspreekuur waar mensen terecht kunnen met vragen over taal, digitaal en rekenen. Wil je bijvoorbeeld beter Nederlands leren? Heb je een moeilijke brief gekregen die je niet begrijpt? Ben je op zoek naar een goede taalschool? Misschien wil je wel leren hoe je een e-mail stuurt of via WhatsApp kan videobellen? Heb je moeite met rekenen? Dit zijn vragen die wij wekelijks krijgen én kunnen beantwoorden. Op het Taalpunt worden mensen met vragen verder geholpen.

Het eerstvolgende Taalpunt vindt plaats op woensdag 3 november van 14:00 tot 16:00 uur in de bibliotheek in Arkel. Later dit jaar is men nog te vinden in de vestigingen in Noordeloos en Groot-Ammers. Belangstellenden kunnen binnen lopen bij één van de vestigingen voor meer informatie, of ga naar de website voor actuele locaties en data.

De Bibliotheek AanZet vindt meedoen belangrijk. Ook is de bibliotheek een plek waar iedereen welkom is. Je hoeft geen lid te zijn. Dagelijks vinden er allerlei leuke en leerzame activiteiten plaats. Voor meer informatie: www.debibliotheekaanzet.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier