• De overhandiging van de cheque door Olivier van der Heiden.
• De overhandiging van de cheque door Olivier van der Heiden. Foto: Aangeleverd

Cheque van 8800 euro van Heel Molenlanden Actief Tegen Kanker voor Hospice Gorinchem

Algemeen 709 keer gelezen

GOUDRIAAN/GORINCHEM • Namens de vele deelnemers van Heel Molenlanden Actief Tegen Kanker overhandigde Olivier van der Heiden zaterdag een cheque van maar liefst 8800 euro aan Stichting Hospice Gorinchem.

Hij deed dit in het bijzijn van het bestuur en de vrijwilligers van het hospice. Met de donatie kan het hospice maar liefst drie projecten verwezenlijken die ten goede komen aan de laatste zorg aan ernstige zieke mensen die in dit bijna-thuis-huis verblijven.

De negenjarige Olivier was de jongste deelnemer van Heel Molenlanden Actief Tegen Kanker. Dit evenement vond afgelopen Pinksterweekend plaats in Molenlanden.

De deelnemende teams wisten met een run-bike-run maar liefst 21.000 euro op te halen. De directe organisatie was in handen van Roparun team Goudriaan en werd ondersteund door Kontakt Mediapartners, Activebirds, Rabobank en de gemeente Molenlanden.

Het restant van het totaalbedrag zal in oktober gedoneerd worden aan de Stichting Roparun. Deze stichting richt zich op de palliatieve zorg aan mensen met kanker en ondersteunt al meer dan 30 jaar projecten op dit gebied. Tot aan de Roparun, die dit jaar in oktober op de planning staat, zal Roparun Team Goudriaan nog diverse acties ondernemen en sponsoren proberen te vinden om dit bedrag verder te vergroten.

Bedrijven en personen die het team hierin willen ondersteunen kunnen nadere informatie terugvinden op www.roparungoudriaan.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 18 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden