Afbeelding
Foto: Aangeleverd

BM van Houwelingen en Fien Wonen ondertekenen samenwerking

Algemeen 897 keer gelezen

ZEDERIK • Fien Wonen en BM van Houwelingen hebben woensdag 9 juni een handtekening gezet onder een nieuw contract voor samenwerking in het dagelijks woningonderhoud.

De samenwerking zorgt voor efficiëntie en gemak. Reden voor een klein feestje dus. Met deze samenwerking is in het dagelijks onderhoud het aantal partners waarmee wordt samengewerkt teruggebracht naar één partij.

Remon Dul, manager Wonen & Vastgoed van Fien Wonen, licht toe: “Vanuit een lange lijst van aannemers zijn we uiteindelijk tot een lijst van vier aannemers gekomen. Deze vier aannemers zijn het selectietraject in gegaan waarbij zij gepresenteerd hebben hoe ze een eventuele samenwerking zouden vormgeven. Op basis van een aantal vooraf opgestelde criteria is uiteindelijk de keuze op BM van Houwelingen uitgekomen. We zijn super blij dat we met één partij ons proces verder kunnen optimaliseren en hiermee onze dienstverlening kunnen verbeteren.”

In 2017 fuseerde Omnivera met Goed Wonen Zederik. Hieruit kwam Fien Wonen. De partners, waarmee de fusiepartij samenwerkte, zijn al die tijd veelal in takt gebleven. Remon Dul: “Ook na de fusie is Fien Wonen geen grote corporatie. Met veel partijen samen werken zorgt ervoor dat je veel lijnen hebt, voor onze medewerkers maar ook voor onze huurders. De nieuwe samenwerking past binnen de grootte van Fien Wonen.” Door de samenwerking met BM van Houwelingen is er meer grip op het dagelijks onderhoud en is voor de huurder helder wie komt voor welke zaken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 9 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden