Afbeelding

Inzamelingsactie in Lexmond en Hei- en Boeicop voor Voedselbank

Algemeen 433 keer gelezen

HEI- EN BOEICOP/LEXMOND • De Voedselbank in Arkel houdt op woensdag 10 maart, Biddag, tussen 08.30 en 17.00 uur een inzamelingsactie in Lexmond en Hei- en Boeicop voor de 101 huishouders die wekelijks voorzien worden van eten.

Alle houdbare producten zijn welkom, wel is er op dit moment extra behoefte aan houdbare melk, potjes appelmoes en blikjes Smac, vis en leverpastei. Ook DE spaarpunten zijn welkom. Hiervan koopt de voedselbank graag koffie. Alcoholische dranken worden niet aangenomen door de voedselbank.

De houdbare producten kunnen in kratten gezet worden op diverse adressen. In Lexmond is dit op het plein bij de Voorhof en Ds. Magendansstraat 14, in Hei- en Boeicop is dit bij de kerk.

De actie wordt georganiseerd door gezamenlijke diaconieën van de Hervormde Gemeenten van Lexmond en Hei- en Boeicop en de Protestantse Gemeente Lux Mundi.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 15 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden