Zorgappartementen De Groene Wei in Giessenburg een stap dichterbij
Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
<p>&bull; Het plangebied van de Groene Wei in Giessenburg.</p>

• Het plangebied van de Groene Wei in Giessenburg.

(Foto: Aangeleverd)

Zorgappartementen De Groene Wei in Giessenburg een stap dichterbij

  •   keer gelezen

GIESSENBURG • Woningcorporatie KleurrijkWonen heeft een intentieovereenkomst gesloten met aannemer BM van Houwelingen voor de bouw van zorgappartementen van De Groene Wei in Giessenburg.


Eerder dit jaar ondertekende KleurrijkWonen de overeenkomsten met de zorgpartijen De Lange Wei en Syndion. De partijen hebben het plan om gezamenlijk het zorgappartementencomplex in het project De Groene Wei in Giessenburg te ontwikkelen.

Met deze belangrijke stap gaan de vier partijen nu de volgende fase in, het definitieve ontwerp. Het plan voor 36 appartementen met diverse vormen van zorgaanbieding wordt verder uitgewerkt. Als deze fase vlot verloopt, tekent KleurrijkWonen in het eerste kwartaal 2021 de overeenkomst tot bouwen met de aannemer BM van Houwelingen. 

“We hopen op voorspoedige onderhandelingen en vergunningstrajecten”, meldt Kleurrijk Wonen. De bouw start dan in het tweede kwartaal van 2021. Oplevering van het gebouw volgt medio zomer 2022. Met deze planning voldoen de ontwikkelende partijen zo veel mogelijk aan de wens om het volledige plan in één bouwstroom af te ronden.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier