Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• De vijf achtergelaten katten.
• De vijf achtergelaten katten. (Foto: Dierenasiel Gorinchem)

Vijf katten in Arkel achtergelaten in hun mandjes

  •   980 keer gelezen

ARKEL • In de nacht van zaterdag 23 mei op zondag 24 mei zijn er vijf katten achtergelaten door hun baasje. De katten zaten verdeeld in twee vervoersmandjes en zijn aangetroffen door iemand die van werk naar huis ging en de mandjes zag staan ter hoogte van het sluisje aan het Rietveld in Arkel.

De katten, allemaal vrouwtjes, zien er vrij goed uit. Eén poes heeft echter ernstige huidproblemen. Maar naar omstandigheden maken ze het goed. Het zijn twee volwassen poezen en drie wat jongere poezen. Ze zijn allemaal grijs cypers met wit van kleur. Ze zijn volgens Dierenasiel Gorinchem duidelijk mensenhanden gewend en hebben ook waarschijnlijk altijd in een huis gewoond.

Het Dierenasiel Gorinchem is op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven van wie deze vijf poezen kunnen zijn. “Want ook al zit je nog zo in nood je kunt ons altijd bellen en we zullen meedenken naar een oplossing”, aldus het Dierenasiel. “Om dit probleem zo op te lossen is wel erg dieronwaardig”, vinden de medewerkers van het Dierenasiel.

Voor wie tips heeft: Dierenasiel Gorinchem via 0183-624275.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }