Afbeelding

VBOK collecteert online in gemeente Molenlanden

Algemeen 317 keer gelezen

MOLENLANDEN • Van 17 tot 23 mei collecteert de VBOK in de gemeente Molenlanden voor de hulppost van Siriz in Rotterdam, waar (soms jonge) vrouwen die onbedoeld zwanger zijn, geholpen worden. Vanwege het coronavirus vindt de collecte dit jaar volledig online plaats.

Nanja de Loos bevestigt het belang van de hulpposten. Ze werkt al jaren als maatschappelijk werkster op de hulppost in Den Haag en heeft daar al talloze vrouwen begeleid die onbedoeld zwanger waren. “Eigenlijk heeft iedere vrouw die hier aanklopt hoop voor de toekomst. Het feit dat ze hulp zoekt laat zien dat ze vooruit wil. Ik wil deze vrouwen graag ondersteunen en laten merken dat ze er niet alleen voor staan.” De hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het samen zoeken naar financiële oplossingen of het ondersteunen van een (vaak jonge) moeder bij het aankomende moederschap. Om deze hulpposten open te kunnen houden, is uw steun onmisbaar.

De collecte zal online plaatsvinden via Facebook, WhatsApp, e-mail en www.vbok.nl/online-collecte. Een gift overmaken kan ook op NL36 INGB 0002 5857 80 t.n.v. VBOK.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 17 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden