Afbeelding

Wethouders Molenlanden 'op de koffie' in kernen

Algemeen 502 keer gelezen

MOLENLANDEN • De dorpen en het stadje Nieuwpoort in Molenlanden krijgen voortaan eens in de acht weken bezoek van een wethouder. Inwoners kunnen dan onderwerpen onder de aandacht brengen en vragen stellen.

"We kijken terug op een geslaagde pilot van 'koffie met de wethouder' en hebben veel inwoners gesproken over diverse thema's", vertelt wethouder Lizanne Lanser. Ook wethouder Bram Visser bezocht vorig jaar diverse dorpen om met inwoners in gesprek te gaan. Lanser: "We gaan het collegebreed uitrollen, met alle wethouders. Eens in de acht weken is elk dorp aan de beurt."

Aankondigen
Vooraf een afspraak maken voor de koffiemomenten is niet nodig. Op de gemeentepagina in Het Kontakt zal de gemeente de momenten en locaties aankondigen. 

Ook 's avonds
Wethouder Bram Visser: "We willen de laagdrempeligheid erin houden, omdat door de fusie van gemeenten de afstand tussen bestuur en inwoners groter dreigt te worden. We gaan ook in de avonduren zulke momenten voor ontmoetingen plannen, voor mensen die overdag geen gelegenheid hebben."

Anne Marie Hoekstra

Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden