ingezonden mededeling

De nazomer vieren met een stadspas Rotterdam

  •   183 keer gelezen

De zomer is officieel voorbij, maar dit betekent niet dat je geen leuke uitjes meer kunt organiseren. Ook in de nazomer kun je leuke activiteiten plannen met de kids, je partner of je vriendengroep. Wil jij de nazomer écht goed vieren? Bestel dan een stadspas Rotterdam, ook wel een Rotterdampas genoemd.

Op deze pagina lees je meer over deze pas.

De Rotterdampas: een korte kennismaking
Iedereen kent de I Amsterdam city card wel. Met deze kaart kun je allerlei leuke uitjes organiseren in onze hoofdstad, gratis of met een flinke korting. Wat velen niet weten, is dat Rotterdam een vergelijkbare kaart heeft. Deze stadspas wordt ook wel de Rotterdampas genoemd.

Met de Rotterdampas kun je leuke uitjes organiseren in Rotterdam, maar ook in andere gemeenten in de omgeving. Denk hierbij aan Den Haag, Delft en Gouda. Met de Rotterdampas kun je met korting naar de dierentuin, Madurodam, diverse attractieparken en leuke speeltuinen voor de kids, maar ook gratis naar vele verschillende musea. Wat voor dagje uit je ook wil organiseren: met de Rotterdampas krijg je flinke korting of organiseer je jouw dagje uit helemaal gratis.

De kosten van de Rotterdampas
Je kunt de Rotterdampas kopen bij diverse verkooppunten. De standaard prijs van de stadspas is 60 euro. Sommige mensen kunnen de pas echter met korting aanschaffen. Heb je een minimum inkomen, studeer je nog of ben je 65-plusser? Dan krijg je de Rotterdampas voor een lagere prijs.

Je kunt de Rotterdam pas enkel met korting bestellen als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Op de website van de Rotterdampas kun je zien welke voorwaarden dit zijn. Voldoe jij aan de voorwaarden voor korting? Dan kun je de pas voor een lagere prijs aanschaffen. Voldoe je niet aan de voorwaarden, dan betaal je 60 euro voor de stadspas. Voor deze prijs profiteer je wel het gehele jaar door van flinke korting op je daguitjes en krijg je bovendien vele verschillende gratis uitjes. De Rotterdampas is zijn geld dan ook zeker waard!

De Rotterdampas kopen
Je kunt de Rotterdampas bij diverse winkels in de deelnemende gemeenten aanschaffen. Op de website van de stadspas kun je zien waar je de verkooppunten van de Rotterdampas precies kunt vinden. Bij deze verkooppunten kun je jouw bestaande Rotterdampas ook verlengen.

Heb je de pas in huis, dan kun je deze direct gebruiken. Dit betekent dat je meteen een leuke dag uit kunt organiseren. Met flinke korting of met een beetje geluk zelfs helemaal gratis.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }