Afbeelding

Sponsorloop ten bate van vernieuwing trapveld in Noordeloos

Algemeen 609 keer gelezen

NOORDELOOS • In Noordeloos zijn de koppen bij elkaar gestoken om het plaatselijke trapveld een forse opknapbeurt te geven.

Dit trapveld verkeert nu in een slechte staat en daarom heeft de Leerlingenraad van de School met de Bijbel het initiatief genomen en bij het Dorpsberaad aangeklopt.

Het Dorpsberaad heeft het overleg breder getrokken en er werd met onder andere de betrokken buurtverenigingen, de school, Giga en de gemeente een mooi plan bedacht en uitgewerkt.

Om dit plan financieel rond te krijgen, werd door de School met de Bijbel een Sponsorloop gehouden op donderdag 11 oktober. Deze activiteit leverde ruim 2000 euro op.

Ook werd onder andere het Coöperatiefonds van de Rabobank succesvol benaderd en voorafgaand aan de sponsorloop  werd een cheque uitgereikt ter waarde van 5000 euro. Het streven is om het plan in het najaar te realiseren, zodat het vernieuwde trapveld gereed is als de School met de Bijbel gaat verhuizen naar de nieuwe locatie bij het Noorderhuis.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden