Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Rijkswaterstaat
update

Noordtunnel richting Rotterdam dicht na ongeval

  •   2149 keer gelezen   112

ALBLASSERDAM • De Noordtunnel richting Rotterdam zijn dinsdag aan het begin van de middag meerdere mensen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde even na 12.00 uur op de rijbaan richting Rotterdam. Vijf voertuigen van de ambulancedienst en diverse politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. In ieder geval twee personen raakten dusdanig gewond, dat zij per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. Een baby, die ook bij het ongeval betrokken was, is volgens de politie ongedeerd gebleven. 

Tijdens de afhandeling van het ongeval was de hele rijbaan richting Rotterdam afgesloten. Hierdoor ontstonden flinke files op de A15 en op de omliggende wegen zoals de N915, De Helling en de Staalindustrieweg.

Verkeer op de A15 richting Rotterdam werd geadviseerd om op knooppunt Gorinchem om te rijden via Breda/Roosendaal (A27, A59). Om 12:40 uur meldt Rijkswaterstaat dat de afhandeling van het ongeval naar verwachting tot ongeveer 15.30 uur gaat duren. Verkeer direct achter het ongeval wordt begeleid van de snelweg af.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK