• Annie van Beers werd in de bomvolle kerk gehuldigd.
• Annie van Beers werd in de bomvolle kerk gehuldigd. Foto: Piet de Lange

Annie van Beers in het zonnetje

Algemeen 470 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Tijdens de carnavalsviering in de Sint-Martinuskerk in Zaltbommel is Annie van Beers in het zonnetje gezet als 'vrijwilliger van het jaar'. Zij kreeg van Prins Maerten XVII en zijn adjudant een medaille omge­han­gen.

Annie van Beers zorgt al vele jaren dat de 75-plussers die in de stad wonen met hun ver­jaar­dag een felici­ta­tie­kaart in de brievenbus krijgen, en met Kerst­mis en Pasen een attentie van de ge­za­men­lijke kerken. Annie or­ga­ni­seert ook al vele jaren de senioren­mid­da­gen mee, op de eerste woens­dag­ van de maand. Ze helpt de senioren uit de auto's en begeleidt ze naar binnen, en weer naar buiten, en regelt de bingo mee.

Kerst en parochieblad
Ook helpt ze ieder jaar bij de voorbereidingen voor de senioren-kerst­vie­ring. Daarnaast heeft zij jaren het pa­ro­chie­blad rond­ge­bracht. Ondanks deze drukke bezigheden vindt ze ook nog altijd tijd voor een hartelijk en vriendelijk woord voor iedereen. 

Pater Bertus Bus ging in de vie­ring voor. Het thema was liefde en sym­bo­li­sch gingen 'twee rode harten' de kerk rond. Ook werd Liesbeth Jegen her­dacht die afge­lo­pen jaar is overle­den en zoveel heeft betekend voor de carnavals­ver­eni­ging in Zaltbommel.

Volle kerk
De kerk was mooi versierd en de muzikale bijdrage van de Mis­pel­kra­kers verhoogde de sfeer. Ondanks het slechte weer zat de kerk vol bezoekers, van wie velen in carnavalskleren.

Bron: katholiekbommelerwaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 14 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden