• Gliss Design presenteert een uitgebreide collectie van badkamermeubels, spiegels en aanverwante artikelen.
• Gliss Design presenteert een uitgebreide collectie van badkamermeubels, spiegels en aanverwante artikelen. Foto: Gliss Design
Advertorial

Gliss Design in Sleeuwijk organiseert magazijnverkoop tegen ‘zachte prijsjes’

Zakelijk 2.134 keer gelezen

SLEEUWIJK • De in Sleeuwijk gevestigde groothandel Gliss Design organiseert op zaterdag 23 maart een unieke magazijnverkoop. Vanwege een overschot aan voorraad van bepaalde producten opent het bedrijf dit keer hun deuren voor particulieren.

Voor mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een nieuw badmeubel of een nieuwe LED-spiegel is dit dan ook dé uitgelezen kans om er voor een zacht prijsje één op de kop te tikken. Naast badmeubels en LED-spiegels verkoopt Gliss Design overigens ook wastafels, waskommen en massief eikenhouten planken.

Luxe en kwaliteit voor iedereen

Gliss Design levert luxe- en kwaliteitsoplossingen voor een betaalbare prijs. Ze presenteren dan ook met trots een uitgebreide collectie van badkamermeubels, spiegels en aanverwante artikelen. Als familiebedrijf heeft men alle bedrijfsonderdelen in eigen beheer. Van het ontwerp tot productie en van de productie naar het magazijn. Hierdoor kan men snel schakelen met speciale aanvragen en worden over het algemeen korte levertijden gegarandeerd.

Geavanceerde machines

Artikelen worden geproduceerd met de nieuwste en meest geavanceerde machines. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting en een nette afwerking. Zo komen alle materialen en kleuren nóg beter tot hun recht.

Hoogwaardige materialen

De producten worden uitsluitend gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, voorzien van het FSC-keurmerk en de betere typen ladegeleiders. Bovendien worden alle producten binnen Europa gefabriceerd.

Magazijnverkoop voor particulieren

De magazijnverkoop duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur en wordt gehouden op industrieterrein De Hoogjens in Sleeuwijk.

Gliss Design B.V.
De Hoogjens 8a
4254 XW Sleeuwijk
085-4890708
info@glissdesign.nl
www.glissdesign.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden