• Tijdrit om de Jan van der Meijden Bokaal.
• Tijdrit om de Jan van der Meijden Bokaal. Foto: Jan de Bruin

Wielertijdrit om Jan van der Meijden Bokaal

Sport 768 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Stichting Wielerevenementen Groot-Ammers houdt zaterdag 10 september in samenwerking met RC Jan van Arckel, de jaarlijkse wielertijdrit om de Jan van der Meijden Bokaal.

Aan deze individuele wielertijdrit kan worden deelgenomen door wielrenners (m/v) van zestien jaar en ouder die niet in het bezit zijn van een wielerlicentie (m.u.v. Startlicentie KNWU). Daarnaast moet men (aantoonbaar) woonachtig zijn in de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Land van Heusden en Altena of lid zijn van RC Jan van Arckel. 

Deelname is op eigen risico en het dragen van een valhelm is verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 (bij afhalen rugnummer contant te voldoen). Vanaf 15.00 uur wordt er individueel gestreden over een afstand van circa dertien kilometer in de polder nabij Groot-Ammers. De start vindt plaats op het doodlopende gedeelte van de Peppelweg. Na twee ronden is de finish op de Essenweg.

Inschrijven uitsluitend per e-mail tot en met 8 september a.s. bij: grijnz29@hotmail.com o.v.v. naam, adres en woonplaats (bijschrijven niet mogelijk).

De uitreiking van de rugnummers vindt plaats nabij de startlocatie op de Peppelweg vanaf 14.00 uur. Na de finish van de laatste renner vinden de huldigingen plaats nabij de startlocatie. 

Voor nadere informatie: www.janvanarckel.nl of via bovenstaand emailadres.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie