• Afbeelding ter illustratie.
• Afbeelding ter illustratie. Foto: 123RF

Politie houdt twee verdachten van overval op tankstation in Wijk en Aalburg aan

112 985 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • De politie heeft afgelopen dinsdag 10 januari een 18-jarige Waalwijker en woensdag 11 januari een 18-jarige Tilburger aangehouden. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij een overval op een tankstation aan de Parallelweg in Wijk en Aalburg, op vrijdag 12 augustus vorig jaar. 

In het opsporingsprogramma Bureau Brabant werd op maandag 19 september jl. uitgebreid aandacht aan deze overval besteed. De recherche kwam de mannen door onderzoek op het spoor. 

Een tankstation aan de Parallelweg in Wijk en Aalburg wordt vrijdag 12 augustus 2022 rond 21.15 uur overvallen. De overvaller is gefilmd bij zijn aankomst en op zijn vlucht. Hij komt via de achterkant het tankstation binnen en bedreigt de medewerkster met een groot vleesmes.

Hij maakt uiteindelijk geld uit de kassa en twintig sloffen sigaretten buit. De politie hield er al rekening mee dat er een tweede dader bij de overval betrokken was. Een getuige zag namelijk een motor met twee opzittenden uit de richting van het tankstation komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Vigere Jeugdzorg houdt informatiebijeenkomst over pleegzorg in Altena Algemeen 24 mrt., 12:22
Afbeelding
Muurtekeningen fleuren gangen van Altenahove en Antonia in Almkerk op Algemeen 24 mrt., 11:39
Afbeelding
Geen extra grond voor begraafplaats in Rijswijk: grondeigenaar en gemeente komen niet tot akkoord Algemeen 23 mrt., 16:37