• Afbeelding ter illustratie.
• Afbeelding ter illustratie. Foto: 123RF

Politie is nog altijd op zoek naar vermiste vrouw (47) uit Woudrichem

112 5.425 keer gelezen

WOUDRICHEM • De 47-jarige vrouw uit Woudrichem, die sinds gisterenavond vermist wordt, is nog steeds niet teruggevonden. De politie heeft daarom nogmaals een oproep gedeeld om tips over deze vermissing te delen.

De stiefdochter van de vrouw heeft via Facebook meer informatie gedeeld over de zoektocht. ‘De politie is met verschillende teams wederom gerichte zoekacties aan het uitvoeren. Er zijn zowel honden als teams met verschillende apparatuur/specialisme al aan het werk, of onderweg naar de teams’, schrijft ze. 

‘De politie geeft wederom aan dat het beste is om de acties georganiseerd te houden. Wij vertrouwen op de expertise en kennis van de politie en deze teams. Wij bewaren alle nummers van mensen en teams die willen helpen en zodra dit kan zullen wij deze inschakelen, maar op dit moment wordt nog steeds verzocht niet mee te zoeken zonder uitnodiging. Wij hopen en verwachten Wilma nog steeds zo snel mogelijk thuis.’

Signalement
De vrouw waarnaar wordt gezocht heeft een lichte huidskleur, is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft blond haar, tot op haar schouders en draagt een bril. De vrouw draagt een donkerblauwe driekwartjas, met daaronder zwarte laarzen. Ze is te voet vertrokken.

Tips
Informatie over deze vermissing kan met de politie worden gedeeld, via telefoonnummer 0800-6070.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Einde subsidie voor waterbesparende maatregelen komt in zicht: groot deel subsidiepot vergeven Algemeen 2 feb, 15:08
Afbeelding
Waterschap Rivierenland inspecteert 550 kilometer dijk na hoogwaterseizoen Algemeen 2 feb, 14:53
Afbeelding
Eerste aanzet tot Businesspark Werkendam succesvol: 'Men is kennelijk nieuwsgierig' Algemeen 2 feb, 08:16