• De introductie van ‘Scoor voor je Club’ in Landvast.
• De introductie van ‘Scoor voor je Club’ in Landvast. Foto: Aangeleverd

Sponsorprogramma voor clubs bij McDonald’s Alblasserdam en Hardinxveld

Nieuws 684 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Dick, Remco en Michael Bovekerk van McDonald’s Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam hebben op dinsdag 21 november bij Landvast in Alblasserdam de actie ‘Scoor voor je Club’ in gang gezet.

De bijeenkomst trok een mooie gevarieerde groep van diverse verenigingen en clubs uit de Alblasserwaard, die zich allen positief toonden over dit innovatieve sponsorprogramma, waarbij lokale betrokkenheid en steun centraal staan.

McDonald’s Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam dagen lokale verenigingen en goede doelen uit om deel te nemen aan ‘Scoor voor je Club’. Door lokaal te kopen, kunnen deelnemers automatisch sparen voor hun club, vereniging of goede doel.

Het initiatief werd met veel enthousiasme ontvangen door verschillende clubs, waaronder de Atletiek Afdeling Alblasserdam (AAA), CKC Kinderdijk, VV Alblasserdam, HKC korfbal uit Hardinxveld, voetbalvereniging VVAC uit Ottoland, AV Passaat uit Papendrecht, VV Drechtstreek, en Gymnastiekvereniging Kracht & Vriendschap uit Nieuw-Lekkerland. De eerste verenigingen hebben hun clubkaart al geactiveerd op de site van ‘Scoor voor je Club’.

Automatisch inkomsten
Clubs die nog niet zijn aangesloten, worden aangemoedigd om snel de digitale clubkaart aan te maken op https://scoorvoorjeclub.nl/clubs/. Hiermee kunnen zij automatisch inkomsten genereren voor hun club. Het is een kans voor alle leden, supporters, ouders, grootouders, waar zij ook wonen in Nederland, om bij te dragen aan het succes van hun club.

Introductie
Om de lancering te vieren, sponsoren McDonald’s Hardinxveld-Giessendam en McDonald’s Alblasserdam tijdelijk niet de ‘normale’ 3% maar liefst 10% tot 25 euro van het bonbedrag voor zowel de deelnemende clubs als de pinnende klanten.

Het succes van ‘Scoor voor je Club’ hangt af van de deelname van lokale bedrijven, retailers, winkeliers en verenigingen en clubs. Hoe meer er betrokken zijn, hoe groter het succes voor alle betrokken partijen. McDonald’s Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam hopen op een brede deelname en verwelkomen graag clubs, verenigingen en hun leden in hun restaurants.

Door bij McDonald’s te pinnen tijdens het eten, kunnen er het hele jaar door automatisch euro’s worden gescoord voor de clubkas en voor deelnemers zelf. Deelnemers kunnen sparen voor diverse doelen en clubs, en ook voor hun eigen contributie. Dit gebeurt volledig automatisch via de speciale app, waarbij de clubkaart van de desbetreffende vereniging wordt gekozen.

Voor meer informatie of zich direct als club, vereniging of goede doel aanmelden: https://scoorvoorjeclub.nl/clubs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

• In het huis van Wim van Dijk is één van zijn grootste hobby's terug te zien: vissen.
Markante Wim van Dijk nam afscheid van de gemeenteraad: 'Ik had vroeger niets met ambtenaren' Nieuws 5 uur geleden
• De vertraging liep op tot meer dan een uur.
Ongeval op A27 bij Lexmond met meerdere auto's 112 5 uur geleden
• Het pand aan de Melkweg in Bleskensgraaf, waarvan een deel gebruikt wordt voor de crisisnoodopvang voor vluchtelingen.
Spreidingswet voor opvang asielzoekers bezorgt regio flinke uitdaging Nieuws 17 uur geleden